Facilitati


Receptia

Our all new swimming facilitiesPrimul dumneavoastra contact cu Gema Fitness. Dupa acceptarea ca membru al clubului va va fi intocmit un card personalizat. Va rugam sa aveti intotdeauna cardul atunci cand vizitati clubul.

Si nu uitati!

Personalul nostru va fi intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, pentru a va face sa va simtiti confortabil si special.


Zona fitness

Pentru a va oferi cele mai bune oportunitati pentru un antrenament sigur si eficient, bazat pe obtinerea de rezultate vizibile, Gema Fitness a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune echipamente fitness marca Technogym. Cu un design atragator si usor de folosit in acelasi timp, aceste echipamente de cardio si de forta, de calitate superioara, va vor ajuta sa descoperiti ca visele dumneavoastra in materie de fitness se afla la o distant de cateva antrenamente. La prima vizita in cadrul clubului, va sugeram sa va stabiliti o programare cu unul dintre antrenorii nostri pentru a va crea un profil de antrenament personal in functie de nevoile dumneavoastra.

In functie de necesitatile domneavoastra de a slabi, de a va intretine sau de a avea performante competitive, personalul nostru va poate ajuta sa va realizati obiectivele prin intermediul unei fise de antrenament personal, realizata in raport cu cerintele domneavoastra si ale organismului domneavoastra. De asemenea, va sfatuim sa va programati intalniri cu consultantii nostri la fiecare doua luni, pentru a va reconfigura fisa de antrenament, in scopul obtinerii de rezultate cat mai bune.


Sauna Femei / Barbati

BikingSauna este recomandată şi femeilor, dar şi bărbaţilor, cu greutate normală, dar şi cu diferite grade de supraponderabilitate. Se recomandă o jumătate de oră de saună de 3 ori pe săptămână. Sauna este mai puţin recomandată copiilor sub 14 ani şi bătrânilor peste 65 de ani.

Beneficiile saunei

Prin transpiraţia produsă de baia de aburi se vor elimina şi toxinele din organism;

După saună se poate realiza peelingul(este un procedeu care îndepărtează stratul de celule moarte) mult mai uşor şi mai eficient datorită porilor dilataţi, astfel pielea va fi curăţată în profunzime;

Muşchii devin mai relaxaţi, iar un masaj după saună poate avea efecte uimitoare asupra întregului corp;

Se întăreşte sistemul imunitar;

Sauna, metodă pentru slăbit!

Prin transpiraţia produsă de şedinţele de saună se elimină reziduurile din organism, astfel acesta va funcţiona mult mai bine. Se recomandă consumul multor lichide în timpul saunei deoarece veţi transpira mai mult şi veţi elimina şi mai multe toxine. Se estimează pierderea între 3-5 kg după 3 luni de saună. Pentru rezultate remarcabile se recomandă masajul de întreţinere, pe lângă saună.


Activitati de grup

Doriti sa va tonifiati, sa scapati de kilogramele in plus sau pur si simplu sa va relaxati mintea si trupul dupa o zi grea de munca? Daca raspunsul este da, avem solutia care va va oferi rezultatele pe care le cautati, intr-un mediu confortabil, dominat de spiritual de echipa.
O varietate de antrenamente de grup distractive si in acelasi timp eficiente sunt disponibile pe parcursul fiecarei zile in cadrul Gema Fitness, pentru a acoperi nevoile personale ale clientior nostrii.
Activitati de grup ca: Zumba, Cardio Tone, Cycling, Step, Dance, Tae Bo, Kangoo, etc sunt doar cateva dintre alegerile pe care le puteti face. Trebuie doar sa urmati indicatiile antrenorului nostru si acesta va va purta intr-o lume care va va incanta simturile.


Antrenamente Personale

Our all new swimming facilitiesDaca doriti sa aveti parte de sustinere suplimentara, antrenorii nostri personali va vor oferi toata atentia si motivatia de care aveti nevoie. Antrenamentele personale in cadrul Gema Fitness inseamna mult mai mult decat realizarea unei fise de antrenament, iar antrenorii personali reprezinta calea sigura pentru success. Un antrenor personal va fi cheia pentru a va dirija catre toate obiectivele pe care vi le propuneti.

Massage & Treatments

Masajul este unul dintre metodele placute si accesibile de a ne reveni dupa o zi agitata de munca. Efectele masajului se cunosc de foarte mult timp si totusi multe persoane nu au habar despre acestea. Asadar, cele mai importante efecte ale masajului sunt: relaxare fizica si psihica, analgesic, sedative, diminuarea hormonilor de stress, favorizeaza procesele de vindecare si activarea circulatiei sangvine si limfatice.