Echipa

FLORIN CONSTANTIN

Instructor Fitness, Body Pump, ABT

Pot spune că ceea ce mă descrie cel mai bine este sportul si implicit miscarea. Incă de la vârsta de zece ani am practicat voleiul si am activat ca senior la echipa Rapid Bucuresti. În pararalel am terminat Facultatea de Fizică si Sport, dar si Master în Educatie Fizică si Antrenament Sportiv, obtinând atestat de instructor sportiv cu specializarea în volei.

LILIANA RADU

Instructor Step Aerobic, Cardio Tone Step Ton, Fitball

Performante profesionale: 2008 – Colaborare si participare ca antrenor cu Agentia Nationala de Tineret si Federatia Sportului pentru toti – Costinesti, Bucuresti 1997 – Campion National la Dans Sportiv pe echipe – Sectiunea STANDARD

ALEXANDRA GAVRILA

Instructor Kangoo Jumps

Iubesc oamenii, sportul si comunicarea. Sunt aceste trei lucruri pe care poti sa le imbini atat de frumos si sa iti rezulte un job placut ca al meu: instructor sportiv. Am urcat pentru prima oara pe ghetele KJ acum 5 ani.

PAULA LUIZA MUNTEANU

Receptie

Am absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti,Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului.Sunt o persoana calculata dar si spontana,pasionata de filme si jocuri.Imi place sa comunic si sa cunosc oameni noi.