MASAJ

  • Locatia Etaj 2
  • Antrenor , FLORIN CONSTANTIN

Masajul amelioreaza starea fizica si psihica si reduce riscul anumitor afectiuni. De pilda, acesta contribuie la reglarea circulatiei sangvine; astfel sunt eliminate toxinele din organism si celulele primesc nutrientii de care au nevoie. Asta inseamna ca sistemul imunitar devine mai puternic, combatand mai usor bolile, si ca tensiunea arteriala este tinuta sub control.

Masajul medical de relaxare  si de intretinere corporala, de mentinere a starii de sanatate, este atat de important incat centrul nostru medical recomanda tuturor sa faca macar o sedinta de masaj pe saptamana. Faceti acest lucru si veti ramane uimiti de efectele remarcabile pe care le are, veti ramane uimiti de cat de multe lucruri se vor transforma in bine in corpul dumneavoastra.

Recomandam masajul de relaxare tuturor celor care desfasoara diverse activitati fizice solicitante, dar mai ales celor care desfasoara o activitate intelectuala ce presupune si un mare grad de sedentarism. Chiar si dupa o sedinta de masaj pe saptamana vor putea simti efectele benefice ale masajului de relaxare si vor vedea singuri de cat de multe necazuri scapati.

Masajul anticelulitic este o solutie foarte eficienta a acestei probleme, prin faptul ca actioneaza la nivelul cauzei si anume urmareste restabilirea circulatiei adecvate. Efectele lui benefice sunt multiple insa:

  • Stimuleaza eliminarea toxinelor din organism;
  • Diminueaza stratul adipos;
  • Scade circumferinta corporala;
  • Imbunatateste aspectul pielii, prin cresterea oxigenarii la acest nivel.
  • Stimuleaza circulatia sanguina arteriala si venoasa;

Preturi

Masaj de relaxare

Packet 1
50 Ron

1 sedinta

Masaj de relaxare

Packet 2
350 Ron

8 sedinte

Masaj de relaxare

Packet 3
500 Ron

12 sedinte

Masaj anticelulitic

Packet 1
60 Ron

1 sedinta

Masaj anticelulitic

Packet 2
420 Ron

8 sedinte

Masaj anticelulitic

Packet 3
600 Ron

12 sedinte

Maseuri

FLORIN CONSTANTIN

Instructor Fitness, Body Pump, ABT

Pot spune că ceea ce mă descrie cel mai bine este sportul si implicit miscarea. Incă de la vârsta de zece ani am practicat voleiul si am activat ca senior la echipa Rapid Bucuresti. În pararalel am terminat Facultatea de Fizică si Sport, dar si Master în Educatie Fizică si Antrenament Sportiv, obtinând atestat de instructor sportiv cu specializarea în volei.

Ultimele postari

Facebook