Kempo pentru adulti

  • Locatia etaj 2
  • Durata 90 min
  • Antrenor
Nivel dificultate
  • Scazut
  • Mediu
  • Ridicat

Am construit la Gema Fitness acest centru de Kempo pentru a veni in intampinarea cererii tot mai mari de sporturi de contact.
Acest centru de Kempo are rolul de a va ajuta sa gasiti si sa practicati ceea ce vi se potriveste si va place.

Dar mai intai de toate, ce inseamna Kempo?

Kempo reprezinta stilul de arte martiale cu cea mai veche atestare documentara; este asadar, un stil de arte martiale autentic, realist si complet. Daca doriti, este stilul de arte martiale din care au rasarit si s-au dezvoltat celelalte arte martiale, reprezinta leaganul tuturor stilurilor aparute ulterior.

Kempo cuprinde totalitatea tehnicilor de lovituri (cu bratele, picioarele), proiectari, secerari, lupta la sol, lupta cu armele.
Centrul de Kempo de la Gema Fitness dezvolta programe specializate in urmatoarele directii:

– Kempo K-1 – arta luptei ce cuprinde lovituri de brate, picioare, genunchi; mai pe intelesul tuturor, este echivalentul Kick-boxingului

– Kempo MMA (Mixed Martial Arts) – arta luptei totale, ce cuprinde lovituri de brate si picioare, clinch si proiectari, lupta la sol cu tehnici articulare, de strangulare, lovituri.

– Lupte Libere si Greco-Romane

– Box

– Autoaparare

-Jiu-Jitsu Brazilian pentru specializarea in lupta la sol, conduse de catre Stefan Gavrilescu(Soul Fighters) .

Mai mult, am creat clase pentru copii si juniori, unde copiii dumneavoastra pot beneficia de cele mai bune clase de initiere in kempo. Enumeram mai jos efectele practicarii Kempo-ului asupra copiilor dumneavoastra:

sanatatea fizica – la antrenamentele de arte martiale copiii alearga, sar, arunca, fac ceea ce se cheama pregatire fizica generala, cu efecte benefice asupra sistemului muscular, circulator si respirator.

sanatatea mentala – exercitiile fizice aduc cu sine o stare de bine, care se va resimti in viata cotidiana a copiilor; in plus, antrenamentele de arte martiale includ elemente de meditatie, respiratie controlata.

educatia deosebita –  mediul care se formeaza in sala de antrenament este unul plin de respect reciproc si fata de trasaturi foarte bine puse in valoare: curaj, onoare, daruire, un cod etic unic.

formarea unui caracter puternic – “lupta” din sala sau din competitii are o puternica influenta asupra caracterului copilului, care va deveni un adevarat luptator in viata reala si va fi capabil sa treaca peste greutatile si vicisitudinile vietii atunci cand vor fi maturi.

non-violenta – contrar filmelor comerciale, se stie ca artele martiale reprezinta un sport care militeaza impotriva violentei, si care formeaza tocmai oameni cu principii sanatoase si bine impamantenite; noi educam copiii spre a folosi tehnicile invatate in sala ca ultim argument in rezolvarea unui conflict, doar atunci cand sunt atacati fizic, pentru autoaparare.

Antrenor

Ultimele postari

Facebook