KEMPO PENTRU COPII

  • Locatia etaj 2
  • Durata 60 min
  • Antrenor

La Gema Fitness am creat clase pentru copii si juniori, unde copiii dumneavoastra pot beneficia de cele mai bune clase de initiere in Kempo. Enumeram mai jos efectele practicarii Kempo-ului asupra copiilor dumneavoastra:.

sanatatea fizica – la antrenamentele de arte martiale copiii alearga, sar, arunca, fac ceea ce se cheama pregatire fizica generala, cu efecte benefice asupra sistemului muscular, circulator si respirator.

sanatatea mentala – exercitiile fizice aduc cu sine o stare de bine, care se va resimti in viata cotidiana a copiilor; in plus, antrenamentele de arte martiale includ elemente de meditatie, respiratie controlata.

educatia deosebita –  mediul care se formeaza in sala de antrenament este unul plin de respect reciproc si fata de trasaturi foarte bine puse in valoare: curaj, onoare, daruire, un cod etic unic.

formarea unui caracter puternic – “lupta” din sala sau din competitii are o puternica influenta asupra caracterului copilului, care va deveni un adevarat luptator in viata reala si va fi capabil sa treaca peste greutatile si vicisitudinile vietii atunci cand vor fi maturi.

non-violenta – contrar filmelor comerciale, se stie ca artele martiale reprezinta un sport care militeaza impotriva violentei, si care formeaza tocmai oameni cu principii sanatoase si bine impamantenite; noi educam copiii spre a folosi tehnicile invatate in sala ca ultim argument in rezolvarea unui conflict, doar atunci cand sunt atacati fizic, pentru autoaparare.

Antrenor

Ultimele postari

Facebook