Kangoo Jumps

  • Locatia etaj 2
  • Durata 60 min
  • Antrenor ALEXANDRA GAVRILA,
Nivel dificultate
  • Scazut
  • Mediu
  • Ridicat

Dupa ce ani la rand am lovit cu forta in aer pe ritmuri de Tae Bo si ne-am incordat musculatura cu exercitii Pilates, a sosit momentul pentru o schimbare! Reinventarea aerobicului se numeste Kangoo Jumps si, de curand, se practica si la noi.

Kangoo Jumps este numele dat unor perechi de ghete prevazute cu arcuri si benzi de intindere. Arata exact ca niste role, numai ca in loc de roti exista, aplicate pe fiecare gheata in parte, arcuri eliptice. Denumirea nu este data unei tehnici anume – fiindca nu presupune exercitii specifice – ci le imbina pe cele deja existente: de aerobic, tae bo si jogging. Singura deosebire este modul in care sunt executate vechile exercitii. Fie ca alergi prin parc, sari in casa, mergi la aerobic sau tae bo, de data asta pe toate le perfectionezi cu ajutorul ghetelor cu benzi elastice aplicate dintr-un capat pana in celalalt al talpii.

Kangoo Jumps au avantajul de a diminua leziunile articulatiilor (gleznei, soldurilor si coloanei), prin atenuarea cu 80% a impactului corpului cu solul. Initial procedura era folosita in gimnastica de recuperare de catre sportivi si pacientii accidentati. Caloriile consumate si tonusul muscular vizibil imbunatatit au transformat Kangoo Jumps intr-un nou sport de intretinere.

Antrenor

ALEXANDRA GAVRILA

Instructor Kangoo Jumps

Iubesc oamenii, sportul si comunicarea. Sunt aceste trei lucruri pe care poti sa le imbini atat de frumos si sa iti rezulte un job placut ca al meu: instructor sportiv. Am urcat pentru prima oara pe ghetele KJ acum 5 ani.

Ultimele postari

Facebook