Body Pump

  • Locatia etaj 2
  • Durata 60 min
  • Antrenor FLORIN CONSTANTIN
Nivel dificultate
  • Scazut
  • Mediu
  • Ridicat

Aceste clase reprezinta un adevarat sistem de sculptare a corpului, prin depunerea atat a unui efort aerob, cat si anaerob.
Astfel, se imbina elementele fitnessului clasic, de tip bodybuilding (anaerob), adaugandu-i proxim componentele activitatii de tip aerob, garantandu-se o conversie metabolica de exceptie.

Clasele se practica cu ajutorul unei bare de 4 kg, miscarile sunt in mare parte compuse, alcatuite nu aleator, ci pe grupe de muschi, accentul fiind pus in special pe executia corecta.

De asemenea, pe langa antrenarea celui mai activ tesut metabolic din organism, masa musculara, la finele fiecarui antrenament sunt folosite elemente de stretching.

Body Pump-ul este recomandat tuturor persoanelor, femei si barbati, care doresc sa scada in greutate si sa isi tonifieze masa musculara.

Prin sistemul unic de antrenament Body Pump se realizeaza o eficientizare a consumului caloric, mentinand rata metabolica ridicata, pana la 48 de ore de la terminarea efortului fizic.

Body Pump

Antrenor

FLORIN CONSTANTIN

Instructor Fitness, Body Pump, ABT

Pot spune că ceea ce mă descrie cel mai bine este sportul si implicit miscarea. Incă de la vârsta de zece ani am practicat voleiul si am activat ca senior la echipa Rapid Bucuresti. În pararalel am terminat Facultatea de Fizică si Sport, dar si Master în Educatie Fizică si Antrenament Sportiv, obtinând atestat de instructor sportiv cu specializarea în volei.

Ultimele postari

Facebook